mgsmus Merhaba, Ne yazık ki baş edemediğimiz bir spam problemimiz var ve bu yüzden belli zamanlarda foruma kayıt olmayı kapatmak zorunda kalıyoruz. Eğer kayıt bölümünün olmadığını farkettiyseniz sebebi bu. Eğer kayıt olma aktif değilse bana LinkedIn üzerinden ulaşıp mesaj atarsanız kayıt olmanız için kayıt bölümünü geçici olarak açabilirim. Çözüm buluncaya kadar bu şekilde yapmak durumunda kaldım. Bana ulaşmak için: https://www.linkedin.com/in/mustafa-akcakaya/
koti42 Abi bir öneri olarak email doğrulamayı aktif etsek yeni üye olan kullanıcı email doğrulayana kadar siteye giriş yapmasın
mgsmus @koti42 @kursatcanciger Flarum isimli hazır forum olduğu için bu tür bir geliştirmeyi yapabilmek için repoya almamız lazım. Belki @sineld yardımcı olur.
mavisland sineld Ben neredeyse saatte bir foruma giriyorum. Denk geldikçe size raporluyorum. Eğer yardımı dokunacaksa moderatör olarak müdahil olabilirim.
ahmed26 merhaba flarum için gezinirken konunuza denk geldim cloudflare kullanıyorsanız flarum Turnstile eklentisini deneyebilirsiniz spam için buda bir çare olabilir