Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba,

Ne yazık ki baş edemediğimiz bir spam problemimiz var ve bu yüzden belli zamanlarda foruma kayıt olmayı kapatmak zorunda kalıyoruz. Eğer kayıt bölümünün olmadığını farkettiyseniz sebebi bu. Eğer kayıt olma aktif değilse bana LinkedIn üzerinden ulaşıp mesaj atarsanız kayıt olmanız için kayıt bölümünü geçici olarak açabilirim. Çözüm buluncaya kadar bu şekilde yapmak durumunda kaldım. Bana ulaşmak için:
https://www.linkedin.com/in/mustafa-akcakaya/

mgsmus bu tartışmayı sabitledi.

Abi bir öneri olarak email doğrulamayı aktif etsek yeni üye olan kullanıcı email doğrulayana kadar siteye giriş yapmasın

Ek olarak belki telefon doğrulaması olabilir.

Düzgün çalışan bir doğrulama yöntemi arayacağım. O zamana kadar kapalı olması en iyisi.

mgsmus abi konudan bağımsız ama saçını mi kestirdin Ben mi yanlış kişiyi takip ediyorum 😄😄

5 gün sonra

Kayıt ol'u tekrardan aktif ettiniz galiba. Spam kullanıcılar yine mesaj gönderiyorlar.

@mavisland spam görür görmez raporlayın, hemen mesajı silip engelliyoruz kullanıcıyı.

Ben düzenli olarak raporluyorum. Yöneticilerimize yardımcı olalım.

sineld Ben neredeyse saatte bir foruma giriyorum. Denk geldikçe size raporluyorum. Eğer yardımı dokunacaksa moderatör olarak müdahil olabilirim.

2 ay sonra

merhaba flarum için gezinirken konunuza denk geldim cloudflare kullanıyorsanız flarum Turnstile eklentisini deneyebilirsiniz spam için buda bir çare olabilir

Etkinleştireceğim bugün. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Etkinleştirdim bakalım botlardan arındıracak mı bizi 🙂

9 ay sonra