Arkadaşlar herkese merhaba,
Laravel 11 ile bir API , admin panel ve API yi tüketen bir laravel sitesi ayrıca ayı API yi tüketen bir payton masaüstü uygulama ile bir mobile uygulama içeren bir projeye başlamka üzereyim.
Mobil uygulamanın amacı : projenin satacağı paketleri kullanıcıya google play üzerinden satışını yapmak ve purchase key ile ürün alan kullanıcıyı API ye bildirerek aktivasyonunu sağlamak
Web Sitesinin amacı : Sitemin satacağı ürün paketleirni tanıtmak ve sistemin nasıl kullanılacağını göstermek
Masa üstü uygulamanın amacı: Eğer kullanıcı purchase key e sahipse API ye bağlanarak oraya datalar göndermek ve API den datalar talep etmek
Admin Panelin amacı : API yi ve web sitesini yönetmek
Böyle bir proje yapmak için kod php, laravel ve python da gerekli kod alt yapım var, anca klaravel 11 ihangi teknolojilerle kurmalıyım ki bütün bu sistemler sorunsuzca çalışabilsin
Laravel 11 de kodlamayı moduler olarak yapmayı düşünüyorum (nwidart), ayrıca çoklu tema ve multilingual desteği olacak ve buna benzer özel moduller
Sizden ricam bana laraveli inertia ile kur vue3 composition ile şunu yap APi yazarken sanctum yada JWT kullan, API KEY doğrulamasını şöyle yap gibi doğru bir yol haritası göstermenizdir
Tüm üstadlarıma şimdiden teşekkür ederim ..