aghabalaguluzade Selam ben Google Chrome kullanıyorum fakat bildiğiniz gibi fazla ram tüketiyor tam bir ram canavarı. Youtube'dan video izliyorum şimdi bi bakıyorum https://prnt.sc/C1NBbCeRS8v6 böyle diyor. Bide 3.3 veya 3.0 gb'tı düşmüş videoyu durdurduğumda. Böyle olduğunda da sürekli çoküyor. Benim araştırıpta gözlemlediğim daha az ram kullanan ve kullanışlı olan Microsoft Edge var. Sizin kullandığınız başka kullanışlı tarayıcı varsa önerebilirsiniz.
mkeremcansev Firefox dışında tarayıcı kullanmıyorum. Geliştiriciler için de kesinlikle öneriyorum, tüm tarayıcılarda oluşabilecek bug ları tek bir tarayıcıda yakalayabilirsiniz.
aghabalaguluzade acTiv evet eklentinin etkisi var ama bu kadar fazla olması olağandışı. İnternette araştırmıştım biri onda 65gb olduğunu söylemişti.
sineld Bende neredeyse tüm tarayıcılar yüklü. Chrome her zaman açık, ihtiyaca bağlı olarak sırasıyla Safari, Firefox, Opera açıyorum. Eski makinede 16GB ram vardı sorun oluyordu ama bunda 64GB ram var pek kafaya takmıyorum.