koti42 mgsmus Yine de abi ise başlamadan ücretin bir kısmının alınması gerekir diye düşünüyorum. Batabilir ödeme yapmayabilir ülkemiz de icra yöntemleri de çok etkin çalışmadığı için
mgsmus koti42 Bunun, işi yapan taraf için de geçerli olduğunu unutmamak lazım. İşi yapamayan, yarım bırakan, türlü türlü bahane uyduran bir yazılımcı gerçeği de var 🙂 Ben hem iş yapan hem de iş yaptıran tarafta yer aldığım için bu şekilde bakıyorum.
koti42 Reads Facebook grupların da görüyorum genelde başınıza gelenleri. Forum da böylesi çıkar mı zannetmiyorum açıkçası. Siz işi biraz daha detaylı yazabilirseniz muhakkak bir arkadaşımız yardımcı olacaktır.
mavisland koti42 Mehmet hocam teşekkürler. Yardımcı olmak isterdim lakin şu aralar yeni proje ile ilgileniyorum. Vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum. Müsaitliğin varsa sen dahil ol hocam.
koti42 Reads Bizim forumda da bulabileceğiniz bir ücret hesaplama kısmımız var tahminen sizde oradan bir ücret oluşturabilirsiniz kafanızda. Tanju hocam yardımcı olur vakti varsa. Vakti yoksa ben bakayım projeyi de görmeden tam olarak kafam da bir şey netleşmediği için zamanınız da kendi adıma almak istemedim.