Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Kimi kullanıcı gruplarının controllerini ayrımak istiyorum örneğin F tipindeki kullanıcılar için tamamen farklı özellikler oldugundan DashboardController dosyasıında farklı yerde tutmak adına
app/Http/Controllers içinde F klasoru , S klasörü şeklinde klasörlemek bir sorun olmuyor gibi gözüküyor aynı seyi modeller içinde yapsak ?

kısaca php artisan make diyerek oluşturulan klasorler adreslerine muhalefet ten yargılanmam söz konusumu ?

isset app klasörü PSR-4 kapsamındadır: https://www.php-fig.org/psr/psr-4/

Yani PSR-4 kurallarına uyduğunuz sürece app klasörü içinde istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz.

artisan make:model Users/Entities/SUser yaparsanız app/Models/Users/Entites/SUser.php şeklinde oluşturur. Kodları klasörlere ayırarak organize etmek iyidir ama gereksiz yere klasör açmayın. Mesela bana göre app/Models içinde ekstra bir klasör olması çok mantıklı gelmiyor, ben olsam isimleri farklı verirdim.

Zorunlu olmadıkca klasörlere ayırmayı tercih edeceğimi sanmıyorum. çok köklü bir değişikşik yoksa Dashboardcontroller adındaki dosyayı tüm kullanıcılarıma kullandırmak mantıklı gelen yöntem . v-if kullanarak kullancıının rolune göre 1-2 link gösterilip göstermeyeceğini yönetebiliyorum .
    artisan make komutu ile oluşturulan dosyalar arasında bir bağlantı bir link gibişey oluşturuluyor sanıyordum ama öyle değilmiş
    teşekkürler