Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Forumda çok sayıda tartışma var ve tasdik edersiniz ki forumdakı tartışmaların üzerine yeni tartışmalar geldikce eskiliyorlar ve okunmaları mümkünsüz oluyor. Tek çare aramak oluyor fakat bazı tartışmalarda çok gerekli, güzel ve bilgilendirici bilgiler oluyor ama bunlar görünmüyor çünkü her konuyu arayarak bulamayız (bazı konuların ismi farklı olsada içinde sürpriz bilgiler olabiliyor). Bir buton olsa veya en son, popüler olan yerede eklene bilir. Her tıklandığında 10 tane (çerez niyetine ve sıkmama adına) rastgele tartışma getirsin. Yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılsa bence çok güzel olur. Umarım yapılabilir.

mgsmus hocam onu bende düşünyorum hem forumdakı konuları okuyup sonra bunların kendime göre yorumlayıp yazmak ve kaynak olarakta o linkleri vermek gibi niyetim var fakat yine de dediğim gibi bazı konuları arayarak bulmak mümkünsüz gibi. Burada bir kaç faktör var mesela tartışmanın isimlendirilmesi, çok tartışma olunca karışıklık olması. Ayrıca diyelim ben bir şeyi bilmiyorum bilmediğim şeyi bilmediğimi de bilmediğim için arayarak bulamam. Mesela repository ne olduğunu bilmiyorsam arayamamda. Sürpriz bilgi dediğim aslında böyle şeyler rastgele hiç bilmediğin bir tartışma, konu gelebilir ve yeni bilgiler edinebilirsin.
    Bence görmez çünkü diyelim aşağı kaydıra kaydıra düştük düştük ama devamlı olarak daha fazla yükle diyemeyiz ki sıkılır insan.
    Sağlık olsun belki gelecekte gelir.

"Takip Et" butonunu bu amaç için kullanıyorum ben. Faydalı paylaşımların olduğu konuları takip ediyorum ve takip ettiklerimin listesinden bulabiliyorum.

coder2 Ben unutmuşum bunu 👍