Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Laravelle calisan bedava admin panel onerirmisniz? filament beni cok yordu serverde gozukmuyor ne yaptiysam . baska ne kullana bilirim kullanisli?

Phpartisanmakeuser Gerek var mı? Biraz daha zaman vererek kendiniz yazıp daha rahat ilerleyebilirsiniz. @koti42 uzun zamandır Filament ile uğraşıyor, o bir şeyler söyleyebilir, ben pek memnun olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde Nova ile de bir proje yapmaya çalıştık ama hayal kırıklığı oldu.

mgsmus Hocam bu proje deadline suresi cok kisa oldugu icin simdilik durumu cevirmem lazim. ama elbette kendim biseyler yazicam mutlaka . Kendim gelistirmem icin onereceginiz resurs varmi?
      Bide filament konusunda biri yardimci olursa cok minnetdar olurum. 3 gundur gece gunduz ugrasiyorum sonuc yok. localde sorunsuz calisan sey live olunca basima bela oldu

kardeşim layoutu bir oturtsan gerisi zaten çorap sökügü filament felan boş bence kendin hazırlamak daha iyi

Filamenti ilk kez kullanıyorsanız discord grubundan destek almanızı tavsiye ederim ayrıca pluginler ve 3. Parti yazılım uygulamalarını kurmak kurduktan sonra kullanmak oldukça problemli

koti42 ben sadece serverde filamentin assetslerinde 404 alliyorum bi onu coze bilsem proje cokmus durumda((

TurkMvc hocam dogru ama ben her seyi dinamik yapana kadar bolca zaman gider. soz bu projeden sonra kendi yapima gecicem))

Birisinin paketini kullanınca onun verdigi imtiyaz kadar kontrol sahibisin
          Kendin geliştirirken bilgin kadar kontrol sahibisin demek istediğim bu aslında

fazla uğraşmadan birşeyler üretebilmek için en ideal admin paneli sistemlerinden bir tanesi backpack.
          kendisi lisanssız ve lisanslı olmak üzere bazı kısıtlar haricinde ideal.

siberfx hocam kullanimi kolaymi? ve bedave olan surumde normal website olusturmak icin her sey varmj? servere deploy olurken sorun cikarirmi? mesela voyagerler karsilastirila bilirmj?

sineld 😃 😃 Yok be abi 3 tane proje geliştirdim sadece. Oda mecburiyetten fazla esneklik sağlamıyor deliriyorum bazen 😃

koti42 filament kariyerim baslamadan bitdi. Serverde assetslerin gozukmesi icin app service providerde vendordakk filament assetsleri import etmek zorunda kaldim 2 mblik css olustu admin cok yavas calisiyor. voyager daha guzeldi

Phpartisanmakeuser Bende çok kullanışlı bulmuyorum fakat işte hızlı bir admin panel ihtiyacın varsa işini hızlıca görüyor create vb işlemler otomatik

Phpartisanmakeuser version 3 den ber bunu kullanıyorum, ne deployunda sorun var, voyager dan çok daha iyi ve o kadar büyük efor sarfetmen gerekmiyor. herşey arrayler halinde ve parametrelerde. üstelik sadece controller tarafında müdahelen gerekiyor. yönetim paneli namına herşeyi sunuyor.