Phpartisanmakeuser Laravelle calisan bedava admin panel onerirmisniz? filament beni cok yordu serverde gozukmuyor ne yaptiysam . baska ne kullana bilirim kullanisli?
mgsmus Phpartisanmakeuser Gerek var mı? Biraz daha zaman vererek kendiniz yazıp daha rahat ilerleyebilirsiniz. @koti42 uzun zamandır Filament ile uğraşıyor, o bir şeyler söyleyebilir, ben pek memnun olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde Nova ile de bir proje yapmaya çalıştık ama hayal kırıklığı oldu.
Phpartisanmakeuser mgsmus Hocam bu proje deadline suresi cok kisa oldugu icin simdilik durumu cevirmem lazim. ama elbette kendim biseyler yazicam mutlaka . Kendim gelistirmem icin onereceginiz resurs varmi? Bide filament konusunda biri yardimci olursa cok minnetdar olurum. 3 gundur gece gunduz ugrasiyorum sonuc yok. localde sorunsuz calisan sey live olunca basima bela oldu
TurkMvc kardeşim layoutu bir oturtsan gerisi zaten çorap sökügü filament felan boş bence kendin hazırlamak daha iyi
Phpartisanmakeuser TurkMvc hocam dogru ama ben her seyi dinamik yapana kadar bolca zaman gider. soz bu projeden sonra kendi yapima gecicem))
koti42 Filamenti ilk kez kullanıyorsanız discord grubundan destek almanızı tavsiye ederim ayrıca pluginler ve 3. Parti yazılım uygulamalarını kurmak kurduktan sonra kullanmak oldukça problemli
Phpartisanmakeuser koti42 ben sadece serverde filamentin assetslerinde 404 alliyorum bi onu coze bilsem proje cokmus durumda((
Phpartisanmakeuser koti42 hocam bana bi iletisim icin bisey vere bilirmisiniz sizden bi yardim aliyim
TurkMvc Birisinin paketini kullanınca onun verdigi imtiyaz kadar kontrol sahibisin Kendin geliştirirken bilgin kadar kontrol sahibisin demek istediğim bu aslında
siberfx fazla uğraşmadan birşeyler üretebilmek için en ideal admin paneli sistemlerinden bir tanesi backpack. kendisi lisanssız ve lisanslı olmak üzere bazı kısıtlar haricinde ideal.
Phpartisanmakeuser siberfx hocam kullanimi kolaymi? ve bedave olan surumde normal website olusturmak icin her sey varmj? servere deploy olurken sorun cikarirmi? mesela voyagerler karsilastirila bilirmj?
siberfx Phpartisanmakeuser version 3 den ber bunu kullanıyorum, ne deployunda sorun var, voyager dan çok daha iyi ve o kadar büyük efor sarfetmen gerekmiyor. herşey arrayler halinde ve parametrelerde. üstelik sadece controller tarafında müdahelen gerekiyor. yönetim paneli namına herşeyi sunuyor.
koti42 sineld 😃 😃 Yok be abi 3 tane proje geliştirdim sadece. Oda mecburiyetten fazla esneklik sağlamıyor deliriyorum bazen 😃
Phpartisanmakeuser koti42 filament kariyerim baslamadan bitdi. Serverde assetslerin gozukmesi icin app service providerde vendordakk filament assetsleri import etmek zorunda kaldim 2 mblik css olustu admin cok yavas calisiyor. voyager daha guzeldi
koti42 Phpartisanmakeuser Bende çok kullanışlı bulmuyorum fakat işte hızlı bir admin panel ihtiyacın varsa işini hızlıca görüyor create vb işlemler otomatik
koti42 Phpartisanmakeuser https://depo.logist.com.tr/ https://threatmon.io/admin/login bunların panelleri hep filament oldukça sağlıklı çalışıyor. Hatta geçen gün siber saldırı yedik onda bile etkilenmedi panel kısmı
Phpartisanmakeuser siberfx hocam backpck cok guzel ama relationlari pro versiyonda veriyor ancak. o isleri zorlastiriyor malasef . cok begendim ama boyle problemler insani zora sokuyor. Filamentin sorununu bi coze bilsem aslinda filamentden guzeli yokta. ama napalim yine voyagere donucez malasef
Phpartisanmakeuser koti42 hocam sorun olmazsa eger projeyi sizin serverde calismasini saglayan kisiden ozel olarak her hangi konfugurasyon yapip yapmadigini ogrene bilirmisin? cok merak ettim ben . cunki bu kadar karisik olamaz. tum vendoru ozel olarak providerde sisteme atamak falan. yani normalda localde calisan biseyin serverdede calismasi lazim
mgsmus 3 gün geçmiş. Bu 3 günde frontend, auth, veri tabanı gibi kısımların çoğunu bitirmiş olurdum 🙂
Phpartisanmakeuser mgsmus hocam siz ustadsiniz )) ben yazarimda ama paket gibi admin panel nasil kurucam onu bilmiyorum. laravelde paket gelistirmedim hic. cunki dinamik admin panel ollursa herdefasinda copy paste yapamam projelere illa bi paket olmali terminalden yuklenmeli. dogrumu?