murat889 Merhaba, bir yönetim paneli yazıyorum örneğin müşteriler ve ödemeler adında iki ayrı tablom var bunlar için farklı livewire component oluşturup tek bir sayfa içerisine çağırıyorum hepsi aynı sayfa içerisinde gösteriliyor. Ancak yapmaya çalıştığım şey tek bir arama kutusuna yazdığım kelimeyi iki componente de göndermek. Diğer türlü iki tane arama kutusu eklemem gerekiyor bunun bir yolu veya çözümü var mı?
sineld Arama sonuçları için farklı bir component yapıp tek arama formu yapsanız? Bu yeni component içinde de diğer ikisini çağırırsınız.
murat889 sineld Hocam mantığı tam kuramadım @livewire('musteriler') @livewire('odemeler') Anasayfada iki componentide bu şekilde çağırıyorum arama için yeni bir component oluşturursam bağlantıyı nasıl yapacağım tam olarak
sineld Bence elmayla armudu birbirine karıştırıyorsun. Merkezi bir arama kutucuğu olsun, arama sonuçlarını yeni bir yerde göster ve o arama sonuçları ekranında bulduğun musteri ve odeme bilgileri farklı tablolarda göster. Basit düşün, kolay çöz.