yalcin Şu şekilde yapabildim:
$params = [
'stream_context' => stream_context_create([
'ssl' => [
'verify_peer' => false,
]
])
];
$client = new SoapClient('https://hks.hal.gov.tr/WebServices/GenelService.svc?singleWsdl', $params);
return $client->__getFunctions();
wsdl yerine singleWsdl kullanmak gerekiyormuş. Ayrıca kendim localden bağlanmaya çalıştığımda ssl yüzünden bağlanamadı, 'verify_peer' => false,
ekleyerek çözdüm, ssl onaylayamadı, prod ortamında true olarak denemek lazım, onaylaması lazım.
Kullanılabilir fonksiyonlara da gelince:
[
"BaseResponseMessageOf_IllerCevap GenelServisIller(BaseRequestMessageOf_IllerIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_IlcelerCevap GenelServisIlceler(BaseRequestMessageOf_IlcelerIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_BeldelerCevap GenelServisBeldeler(BaseRequestMessageOf_BeldelerIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_UlkelerCevap GenelServisUlkeler(BaseRequestMessageOf_UlkelerIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_HalIciIsyeriCevap GenelServisHalIciIsyeri(BaseRequestMessageOf_HalIciIsyeriIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_IsletmeTurleriCevap GenelServisIsletmeTurleri(BaseRequestMessageOf_IsletmeTurleriIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_DepolarCevap GenelServisDepolar(BaseRequestMessageOf_DepolarIstek $parameters)",
"BaseResponseMessageOf_SubelerCevap GenelServisSubeler(BaseRequestMessageOf_SubelerIstek $parameters)"
]
Burada aslında yöntem GenelServisIller yazanmış. Yani $client->GenelServisIller(); şeklinde kullanılması lazım. Geçerli bilgiler olmadığı için test edemedim, şu haliyle hata vermiyor ama boş yanıt dönüyor.
Gerisi size kalmış, araştırın.