Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhabalar,
Penta Yazılım firmamızda tam zamanlı çalışacak Back-End developer ekip arkadaşı arıyoruz.
pentayazilim.com / İstanbul - Kartal

GENEL NİTELİKLER

• PHP diline hakim olan
  • En az 3 yıl Laravel deneyimi olan
  • İş bilinci yüksek, sorumluluk sahibi, problem çözme yeteneği olan, belirlenen süreler içinde yazılım geliştirebilecek
  • Restful API yazabilen, var olan API sistemini entegre edebilecek olan
  • Git kullanabilen, CI/CD konusunda bilgi sahibi olan
  • MySQL veya PostgreSQL konsunda deneyimi olan
  • Teknik döküman okuyabilecek, karşısına çıkacak sorunları çözebilecek seviyede İngilizcesi olan
  • Tercihen Vue.js/React.js kullanmış veya bilgi sahibi olan
  • Tercihen Unix sistemlerini kullanabilen

0543 446 92 01
yunus@pentayazilim.com

coder2 bu tartışmayı sabitledi.

koti42 Merhabalar,
    ilk etapta 30-40k aralığında öngörülüyor tabi tecrübe referansa bağlı olarak değişkenlik gösterilebilir. Teknik yeterlilik sağlandıktan sonra maaş konusunda anlaşılabileceğini düşünüyorum 🙂

21 gün sonra

Başka kriteriniz yokmu ve İstanbul zorunlu mu
      Örnegin üniversite
      Örnegin remote?

kamilkulu Merhaba, ilerleyen süreçlerde olabilir fakat ilk etapta tam zamanlı olarak arayışımız bulunmaktadır.

TurkMvc Tam zamanlı ofisimizde çalışması önceliklerimiz arasında fakat portfolyo istenileni karşıladığında ayrıca görüşülebilir. Üniversite konusunda herhangi bir zorunluluk veya kriterimiz yok.

yunusdonmez
          Öncelikle merhaba
          isterlerniizi belirtirseniz belki karşılayanlarımız vardır

TurkMvc

GENEL NİTELİKLER
            PHP diline hakim olan
            En az 3 yıl Laravel deneyimi olan
            İş bilinci yüksek, sorumluluk sahibi, problem çözme yeteneği olan, belirlenen süreler içinde yazılım geliştirebilecek
            Restful API yazabilen, var olan API sistemini entegre edebilecek olan
            Git kullanabilen, CI/CD konusunda bilgi sahibi olan
            MySQL veya PostgreSQL konsunda deneyimi olan
            Teknik döküman okuyabilecek, karşısına çıkacak sorunları çözebilecek seviyede İngilizcesi olan
            Tercihen Vue.js/React.js kullanmış veya bilgi sahibi olan
            Tercihen Unix sistemlerini kullanabilen

yunusdonmez vue yada react bilgim yok maalesef mysql kullandım laravel 5.5 ten itibaren kullandım bir süre ara verdim halen ara vermiş durumdayım sebebi iş bulamadım ve
              Yakın zamanda babam vefat etti şuan evlat edinme sürecindeyim kafamı kaldıramıyorum.
              Umarim aradıgınızı bulursunuz çok teşekkür ederim dönüşler için hayırlı günler dilerim

6 gün sonra

mestquik Merhaba, başvurunuz için teşekkür ederim. Senior arayışımız devam ediyor fakat ben yinede backend ekibimize github hesabınızı ileteceğim.

15 gün sonra

Merhaba Yunus bey, bu kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum ancak remote olarak çalışmayı düşünüyorum, iş yerinden çalışma konusunda bir değişim söz konusu olabilir mi?

4 gün sonra

Seviye olarak mid yada senior başlangıç gibi düşünülebilir sanırım umarım bulursunuz task atsanız belki biz taskı çözebiliriz
                Aslında şu aklıma geldi yöneticiler task ler hazırlasa ve çözsek fena olmaz kendimizi de test etmiş olurduk

6 gün sonra