TurkMvc ammar_47 merhaba hayırlı ramazanlar Öncelikle Laravel de fault public klasörü üzerinden görüntüleme saglar Siz projenin tamamını public_html ye atmayacaksınız Sadece public klasörü içerigini public_html klasörüne atacaksınız Sonrasında ise symlinks kullanacak yada bootstrap php autoload php dosyasından düzenleme yapacak ve Şimdi aklıma geldi Localde düzenleyerek yüklerseniz daha kolay olur sanki Düzenleme sonrası php artisan autoload gibi bir komut vardı sanırım Yada smylink kullanarak yönlendirme yapacaksınız cron oluşuyordu sanırım bu sayede
ammar_47 TurkMvc Hayırlı ramazanlar teşekkür ederim. localde proje düzgün çalışıyor. sunucuya atmadan önce tam olarak ne yapılmalı onu tam olarak bilmiyorum.
TurkMvc ammar_47 Resimler ile anlattım herşeyi sizde aynısını yaparak aynı sonucu elde edebilirsiniz. burada public klasörünün adını public_html olarak düzenledim egerki aşagıdaki gibi yani public klasörü harici tamamını bir klasörde toplamak istersen sonuç unutma dizin işlemi yaptııgın her anda proje yani Core den örnek göstereyim bu dizine gelip terminal açıp resimdeki gibi komut çalıştırman lazım dersenki ben bu kadar ugraşamam o halde zip olarak projenizi yükleyin sonrasında public_html klasörünü silin web site yönetim paneline girin hangi sistemden aldıysanız biz burada isimtescil den yola çıkalım erişim sagladıktan sonra ilgili sitenin cronjobs paneline erişim saglayın Add New Cron Job alanına erişin Common settings alanınn altındaki minutes alanına gelip */2 yazın 2 dakikada bir demek altındaki Hour alanına * Day alanına * atın Month alanına * atın Weekday alanına * atın Command alanına ve şu kodu giriyoru ln -s /home/klasorunuzun_adi/public /home/klasorunuzun_adi/public_html buradaki klasorunuzun_adi kısmı host kullanıcı adınız oluyor genelde örnegin laravelgen23 gibi bir isim verir size site isminize benzer yada kullanıcı adınıza benzer yani demek oluyor ki her 2 dakikada bir yönlendirme yapılacak ve cronu ekliyoruz
ammar_47 malesef gene aynı.. ne dicem müsait oluğunuzda ücret mukabilinde anydesk ile beraber halledemezmiyiz ?
TurkMvc ammar_47 helpers dosyan yüklenemiyor yolunu kontrol edermisin galiba composer.json dosyanda tanımlamış olabilirsin bu dosyanın yolunu şöyle birşey mi yaptın acaba ? "autoload": { "psr-4": { "App\\": "app/" }, "classmap": [ "database/seeds", "database/factories" ], "files": [ "app/Helpers/Helper.php" ] },
ammar_47 TurkMvc "autoload": { `"files": [ "app/Helpers/Helper.php" ], "psr-4": { "App\\": "app/", "Database\\Factories\\": "database/factories/", "Database\\Seeders\\": "database/seeders/" }`
TurkMvc ammar_47 çok önemli bir projemi, bu ? önemli degilse paylaşırsan kontrol edeyim linkedin üzerinden mesaj atarsan
TurkHosting Laravel projelerinizi sunucuya yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, aşağıdaki rehber yazımıza göz gezdirebilirsiniz. https://www.turkhosting.com.tr/bilgi-bankasi/adim-adim-laravel-projesi-sunucuya-yuklemek Laravel Hosting hizmetlerimize de göz atmayı unutmayın!