Merhabalar Sayın yöneticiler keşke yada varmı bilmiyorum Profil ayarları kısmında Sosyal Medya Linklerimizi Koysak Hakkımızda yazımızı yazacagımız bir alanımız olsa daha güzel olurdu sanki Umarım Dikkate Alırsınız. Nacizane bir fikir sadece.
Bunun için bir eklenti var mı, bakacağım.
Özellik eklenmiştir.
sineld Gayet güzel başarılı elinize sağlık Hakkında imza gibi özellikte eklense tadından yenmez vallahi
TurkMvc Mesajın altında da görebileceğin gibi imza özelliği de eklendi. Önerilerin için teşekkürler.
Benim bu söylediklerim daha cazip kılar forumu arkadaşlar komik birşey söylemiyorum
sineld Nedemek hocam sonuçta hepimiz forumu kullanıyoruz eglenceli olması ve daha Kaliteli bir forum olması herkesin işine gelir Hakkında kısmınıda unutmazsanız çok sevinirim 🙂
TurkMvc Rica ederim. Hakkında kısmından kastın nedir?
hocam birde tema olayı var biliyorsunuz çok zorlamayacaksa eger darkmode ekleme şansınız varmı sürekli beyaz gözlerim agrıdı vallahi hakkınızı helal edin. @sineld
TurkMvc Dark mod özelliği vardı ilk başta sonra kapatmıştık, tekrar etkinleştirdim.
sineld Hakkında dan kastım aslında bu imza kısmında aynı görevi görüyor yeterli sanki
sineld çok güzel teşekkürler gözleri arıyor insanın sürekli beyaz
TurkMvc 6 satır imza biraz abartılı geldi bana 🙂
sineld aslında sadece imza olacaktı Ama başka birer olmayınca 😅 Normalde bu dedikleriniz profil kısmında olmalı hakkında dedigim olay aslında oydu
sineld aynen hocam buna bi sınırlama getirilmeli
ragmus Eklentide öyle bir kısıtlama ayarı yok maalesef.
sineld hocam aslında siz kendiniz de bir şey yapabilirsiniz yada böyle bir şey de yapabilirsiniz. size akıl vermek haddime degil sadece bir öneri
sineld en azından db üzerinden bir limit belirlenebilir diye düşünüyorum.
ragmus sana zahmet imzanı günceller misin kardeşim
TurkMvc protesto için bende böyle yapmayı düşünüyorum