Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

koti42 Yapabiliyorduk diye hatırlıyorum ama sen söyleyince sanki konuyu açan seçse daha iyi olur gibi.

mgsmus Bende öyle düşündüm abi yoksa yeni üye olan birisi olmadık bir cevabı ön plana çıkartabilir yanlış bilgi verebilir bu yüzden

Demekki hata yokmuş

Madem Konu açıldı hep söylemek istediğim bir geliştirme öneriside ben paylaşayım . Tarih formatı değiştirmeyi düşünürmüsünüz bilemem ama önerim düzgün bir tarih formatı bence şık olur .
      Her konuda 3 gün önce , 13 gün önce vb... şeklinde bir format var ve böyle 1 aya kadar devam ediyor 1 aydan sonra format 1 şubat haline geliyor türkiye standartlarında tam bir tarih ve birde yanına paylaşımın saati bence hoş olur

koti42 Bu özelliği önce sadece yöneticilere açtık forum yazılım güncellemesinden sonra, @mgsmus uyarısıyla genel üyelere de açıldı.

sineld sinan abi geçen roblox oynuyordun gördüm 😁😁😁

koti42 Oğlum M. Hamza ile kuzeni M. Hüseyin oynuyorlar. Bizim Roblox yaşımız bir tık geçti gibi 🙂
          CSGO oynarım ama, onun yaşı yok 😃

sineld bende dedim bir an sinan abi oynamaz bu oyunları ama 😁😁