Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
  • Genel
  • hazır e-ticaret sistemleri

Benim çıkış noktam ideasoft yada ticimax gibi sistemlere her ay 1.000 ile 2.000 türk lirası gibi bir rakam vermek yerine güvenliği ön planda olan bir sistemi kendim nasıl elde edebilirimdi. frontend bilgime güvenerek backendinde altından kalkarım dedim ama zaman kısıtım yüzünden çok uzun sürecek gibi gözüküyor .

Öğrenmek isttediğim söz konusu ecommerce içn bagisto gibi bir paket hakkında neler düşünüyosunuz yada daha iyi bir paket önerisi vs kullanan memnun olan bir iki yorum yapabilecek olan varmıdır ?

Ticimax güvenilir diye düşünüyorum Kaldı ki tek bir kişinin e ticaret kodlaması oldukça zordur

@koti42 yönlendirmen için teşekkür ederim . Nedemek istediğini çok iyi anlıyorum yukarda adı geçen firmaların yazılımları gerçekten inanılmaz detaylı ve kesinlikle bir ekip işi gerektırır . benim cesaretim kullanıldığım e ticaret paketinin bir çok özelliği benim için kullanılmaz durumda atıl bir vaziyette bekliyor . onca pazar yeri entegrasyonları birçok kampanya ıvır zıvırları hem kafa karışıtırıcı hemde kullanmıyorum , sadece bir marka ya bir kategoriye ürünü ekleme ve o ürünü sepete ekletip ödeme alabilirmiyim şeklinde çok ama çok temel bir yapı yeterli oldugundan cesaretlendim biraz .
    , bu kadarı bile bir kaç kişilik ekibe ihtiyac duyuyorsa bıu foruma ve laravele veda etme iyi olur 🙂)
    tekrar teşekkür ederim

isset Kendi yazmış olduğum bir E-Ticaret projesi mevcut. İsterseniz size github üzerinden açabilirim.
      Not: Laravel 8 ile yazıldı.

Açık kaynaklı şekilde birçok contributorun dahil olacağı bir sistem geliştirilebilir.
      Hem insanlara referans olur hem de birçok kişi ücretsiz olarak bu sistemi kullanabilir.

@mkeremcansev teşekkür ederim bunu kabul edemem .Eğer genele açarsanız herkes inceler ise bende bakarım mutlaka , ayrıca siz bu teklifi yapana kadar bunu kendimde bilmiyordum ancak şimdi anladımki tam olarak konu sadece para vs. değilmiş . ideasoft yada ticimax ömür boyu ücretsiz hediyede etseler kabul etmezmişim zannediyorum kendim birşeyler yapmak istiyorum . tekrar teşekkürler

isset yıllardır e-ticareti işini wordpress ile çözüyorum, basit, hızlı, herşeyi senin yerine yapıyor ve kolay özelleştirilebilir.

isset Forumda daha önce de paylaşmıştım, PHP ile yazılmış (Laravel değil Symfony ama farketmez) çok güzel bir açık kaynak eticaret platformu var:
        https://sylius.com/

Bunu inceleyebilirsiniz. Sadece dokümanlarına baksanız bile e-ticaret konusunda ufkunuzu genişleteceğini düşünüyorum.

teşekkürler