mgsmus Hocam yapıyı değiştirdim biraz. İşveren çalışanın müsait olduğu zamanlara iş ataması yapmak yerine genel iş yayınlayacak ve eğer çalışan o zamanda müsait ise ilanı görebilecek. Aslında çalışanın müsaitlik zamanlarını filtrelemek için alıyoruz. Filtreler şöyle olacak;
->bağlı oldukları acenteye göre(İş veren ve çalışan acentelere bağlı ve kendi acentesindeki çalışana ilanlar gidecek, eğer ilana talip gelmezse belli bir süre sonra havuza göndereceğiz ilanı)
->müsait olduğu gün ve zamana göre
->fiyata göre
->bulunduğu konuma göre(Bu yapıyı nasıl kuracağım bilmiyorum. Bulunduğu şehre ve ilanın şehrine göre kilometre yazılacak, kilometreye göre listelemeler yapılacak)
Öncelikle işverenin iş yayınlamasını yaptım. appointment_creates tablosu oluşturdum ve burada emplooyer_id, acente_id, tarih, başlangıç saati, bitiş saati, ücret, ülke şehir bilgilerini aldım.
Veritabanında randevunun oluştuğu tarihi şu şekilde aldım; Saturday, 05, 2022. Günleri kontrol ettiririm diye düşündüm.
Daha sonra da çalışan kısmına geçmeyi düşünüyorum. İzlemem gereken yollar hakkında fikirleriniz benim için önemli.