Merhaba , bir sayfada çağırılmış olan component sayısını nasıl bulabiliriz ? Sorunum şu sebepten kaynaklanıyor , Diyelim ki A isminde bir instance olsun ve bu instance B,C,D componentlerine sahip olsun. Buradaki B,C,D componenti de bir x.blade sayfası içerisinde <A>......</A> etiketinin içerisinde belli sayılarda çağırılmış olsun. Mesela B den 2 tane C den 3 tane D den 4 tane kullanmış olalım. B,C ve D componentleri ise kendi içinde çağırıldıklarında axios ile gidip veri alan componentler. Ben istiyorum ki bu componentlerden tüm veriler gelmeden sayfa açılmasın. Ya da sayfa yükleniyor şeklinde bir şey de çıkabilir. Bunu nasıl yapabilirim. Vue js i cdn den çekerek laravel ile birlikte kullandığım için CLI kullanamıyorum. Doğal olarak Vuex kullanma şansım olmuyor. Vuex kullanıyor olsaydım evet bunu çözmek çok kolay olabilirdi. Sizin bu konudaki önerileriniz nedir ?
Daha önce şöyle bir çözüm ürettim. Her sayfa için çağrılan componentleri saydırıyorum ve çağırdığım kadar ise yükleniyor yazısını kaldırıyorum. Fakat bu şöyle bir zarar veriyor. x.blade sayfasına bakım yaptığımda yeni bir component ekleyebiliyorum ya da çıkarabiliyorum. Bu sefer saydırdığım sayfaya gidip değişiklik yapmam gerekiyor. En azından kaç tane component çağırıldığını el ile manuel girmekten kurtulabilirsem saydırarak da çözüm üretmiş olacağım.