<template>
<div class="container mb-5">
</div>
</template>
<script>
export default {};
</script>
Beğendiğim herhangi bir free yada ücretli bootstrap veya HTML hazır temayı yukardaki gibi bir şablon içinde template etiketleri arasına yerleştirip .vue diye kaydederek kullanıyorum .
https://vuejs.org/ecosystem/themes.html adresinde Free Vue Argon Design System isimli template indirip inceledim tıpkı benim gibi kullanmış .vue diye kaydetmiş tek fark main.js laraveldeki app.js'e tekabul ediyor pek bir farkda yok zaten hemen hemen aynı birde bazı menulerde jquery ile değilde vue ile yapılmış. sorum şöyle daha dogrusu emin olmak istediğim konu
theme forestte bir sürü vue.js admin tema isimli yada az önce verdiğim adresde bir çok ücretli vue.js tema var bunların bir esprisi varmı ? olay sadece vue-router vuex yada sidebarda bir dropdown için kullanılmış olmasımı ?
Bazı ücretli temalarda all in one gibi mesela
Metronic - Bootstrap 4/5 HTML, VueJS, React, Angular & Laravel Admin Dashboard Theme gibi satın al istediğini kullan ancak benim istediğim bir tema var sahibi vue.js versiyonu ve bootstrap versiyonu diye ayrı ayrı satıyor tercihi hangisinden yana yapacagımı bilemedimde