ErkanArslan merhaba, aşağıdaki javascript kodunu 200 kadar tekrar etmem gerekiyor bir çok yöntem denedim olmadı. sayfa1 sayısı sayfa200 kadar nasıl döngü içerisine alabilirim.. function sayfa1(value) { document.getElementById("Sayfa1").value+= "sayfaadi"; }
trueWD ErkanArslan Hocam bu yazdığınız fonksiyon bir anlam ifade etmiyor. Kodunuzun tamamını paylaşmanız lazım. Çünkü document.getElementById(“Sayfa1″).value+= “sayfaadi”; şekline bir kullanım yanlıştır. Tam olarak ne yapmak istediğinizi lütfen ayrıntılı bir şekilde yazınız.
mizraklar ErkanArslan merhaba JavaScript döndü Laravel ile ilgili değil nerede kullanırsanız kullanın standart aynıdır. function sayfa(value) { document.getElementById(secici).value = value; } for(var i = 0;i <= 200;i++) { sayfa('sayfa-' + i); } En basit haliyle böyle yapılabilir.
ErkanArslan trueWD hocam document.getElementById(“Sayfa1″).value+= “sayfaadi”; loop içerisine alabiliyorum fakat kullanım olarak. function sayfa1(value) ''sayfa1'' loop içerisine alamıyorum.