- Düzenlendi
siradaninsan Kardeşim oradan 2-3 yıl içerisinde Macbook Air, iPhone ve iPad aldı. Ben de gelecek ay bir aksilik olmazsa 16 m1 pro alacağım. Öğretmen indirimi ile.
siradaninsan Kardeşim oradan 2-3 yıl içerisinde Macbook Air, iPhone ve iPad aldı. Ben de gelecek ay bir aksilik olmazsa 16 m1 pro alacağım. Öğretmen indirimi ile.
mgsmus aldıktan sonra konu açarsanız çok iyi olur hocam
Şu an'a kadar orada 4-5 defa öğrenci indirimi ile alışveriş yaptım.
Sorunsuz bir firma.
Endişe etmeden alabilirsiniz.
sineld bakalım artık kimin üstüne yapacağız indirimi bilmiyorum faturada da o isim mi geçerli oluyor? Küçük kardeşimin üzerine alsam ortaokul okuyor problem olmaz herhalde
Ben ilkokula giden kızımın adına aldım. Siparişin son ekranında öğrenci belgesi yüklemeniz isteniyor, müşteri hizmetleri evrakı alabileceğiniz bağlantıyı paylaşıyor sizinle. Kendi adınıza alamıyorsunuz ürünü, öğrenci değilseniz.
sineld kardeşimin adına alamıyorum yani tamamdır.
siradaninsan Veli çocuğunun öğrenci belgesi ile kendine ürün alabilir. Şu sayfaya bakın olmadı canlı destekten yazın: https://www.pt.com.tr/sikca-sorulan-sorular
Geçen ağustos ayında M1 işlemcili MacBook Pro almıştım burdan öğrenci indirimi ile 2 gün sonra elime ulaştı ürün
Bende öğrenci indirimi ile M1 almıştım. Sıfır faturalı temiz bir ürün aldım. Karttan ödeme yaparsan en kotu senaryoda paranı kurtarma ihtimalin var. Bu zamanda Amazon dışındaki firmalara güvenemiyorum.
EgoistDeveloper kredi kartı olmasına gerek yok sanırsam doğru muyum? banka kartı ilede ödeme yapabiliyor muyum?
Banka kartları artık günümüzde kredi kartı gibi online alışverişlerde kullanılabiliyor, yeterli bakiyeniz varsa kredi kartı gibi online ödemede kullanabilirsiniz. Sadece pt için değil bu söylediğim, genel kullanım.
siradaninsan Canlı destekten sorabilirsiniz hemen cevaplıyorlar.
sineld zaten kullanıyorum fakat apple'ın kendi sitesinde kredi kartı harici kabul etmiyor banka kartını o yüzden sordum
mgsmus bu canlı destek nerede bi ben göremedim herhalde
siradaninsan Ekranın sağ alt köşesindeki asılı duran yeşil dialog düğmesi.