Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba,
Konu dışı olarak, 14 inch m1 pro işlemcili macbook pro alacağım fiyat haliyle daha ucuz buradan alıp memnun kalanlar var parası iadede takılanlar var kullanılmış ürün gönderiyorlar diyenler var sizce güvenip almalı mıyım? 27-28k peşin para verip sürünmek istemiyorum.

dipnot: internetten ne ürün alsam biraz şanssız oluyorum. biraz çekiniyorum açıkcası..

siradaninsan merhaba
    Fiyat performansı olarak çok dikkatli olmanız lazım. Bu konuda yıllardır çalıştığım istanbul bilişim vardı 2018 de yapılan sahip değişikliği ile site vurgun yerine dönmüş. Ürünler listeleniyor fiyatlar 3/1-4/1 oranında ama sadece ödeme alıyor ama ürün gönderilmiyordu. Geçen sene konkordato bahanesi ile devlet korumasına alındı kimse davada açamadım hakkını almak için.
    O yüzden fiyat tuzağına düşmemek için çok dikkat edin. Ayrıca normal piyasa fiyatının çok çok altında fiyat veriyorsa o site veya işletmede mutlaka problem vardır. Sonuç olarak DİKKAT EDİN

siradaninsan Apple yetkili satıcısı. Ayrıca yetkili eğitim kurumu olduğu için eğitim indirimi ile satabiliyor. Bir Apple yetkili satıcısında yaşayabileceğiniz her sorunu orada da yaşama ihtimaliniz var. İstediğiniz Macbook Apple'da öğrenci indirimi ile PT'den 1200 TL pahalı. Eğer çekinceniz varsa 1200 daha verip apple.com.tr'den alacaksınız. Onun dışında nereden alırsanız alın sorun yaşama riski her zaman var.

siradaninsan Kardeşim oradan 2-3 yıl içerisinde Macbook Air, iPhone ve iPad aldı. Ben de gelecek ay bir aksilik olmazsa 16 m1 pro alacağım. Öğretmen indirimi ile.

Şu an'a kadar orada 4-5 defa öğrenci indirimi ile alışveriş yaptım.
        Sorunsuz bir firma.
        Endişe etmeden alabilirsiniz.

sineld bakalım artık kimin üstüne yapacağız indirimi bilmiyorum🙂 faturada da o isim mi geçerli oluyor? Küçük kardeşimin üzerine alsam ortaokul okuyor problem olmaz herhalde

Ben ilkokula giden kızımın adına aldım. Siparişin son ekranında öğrenci belgesi yüklemeniz isteniyor, müşteri hizmetleri evrakı alabileceğiniz bağlantıyı paylaşıyor sizinle. Kendi adınıza alamıyorsunuz ürünü, öğrenci değilseniz.

mgsmus @sineld konuştum alabiliyormuşuz fatura zaten öğrenci belgesi veya öğretmen belgesi gösterdiğimiz kişi adına kesiliyormuş. Herhangi bir sorunda problem yaratır mı diye sordum, fatura ile herhangi bir sorunda sizde işlem yapabilirsiniz dedi.

Geçen ağustos ayında M1 işlemcili MacBook Pro almıştım burdan öğrenci indirimi ile 2 gün sonra elime ulaştı ürün

Bende öğrenci indirimi ile M1 almıştım. Sıfır faturalı temiz bir ürün aldım. Karttan ödeme yaparsan en kotu senaryoda paranı kurtarma ihtimalin var. Bu zamanda Amazon dışındaki firmalara güvenemiyorum.

Banka kartları artık günümüzde kredi kartı gibi online alışverişlerde kullanılabiliyor, yeterli bakiyeniz varsa kredi kartı gibi online ödemede kullanabilirsiniz. Sadece pt için değil bu söylediğim, genel kullanım.

sineld zaten kullanıyorum fakat apple'ın kendi sitesinde kredi kartı harici kabul etmiyor banka kartını 😃 o yüzden sordum

siradaninsan Ekranın sağ alt köşesindeki asılı duran yeşil dialog düğmesi.