Selamlar merhaba ben Laravelde yeniyim o yüzden sorumu maruz görün 🙂 Benim hem admin hem de site olmak üzere localde çalışan sistemim var bildiğimiz standart Crud işlemleri eklenen ürünleri sitede gösteriyorum aktiflik durumuna göre vs vs vs. Şimdi sorum aslında şu; admin tarafında ki giriş çıkış ve kayıt kontrollerini jetstream ile yapıyorum içeriğini değiştirip kendime göre bir sayfa tasarımı yapıp kullanıyorum. Ancak aynı işlemi site tarafında kullanıcı olarak nasıl yapacağımı açıkçası çözemedim. Ayrı bir tablo da verileri tutup yapmaya çalıştığım zaman auth olarak admin tarafındaki kullanıcıyı baz alıyor gibi değişik bir durum meydana geldi. Bu forumda görmüş olduğum bilgileri değerlendirerek tek bir tabloda tutmaya çalıştım bu sefer ön taraftan kayıt olan kullanıcıda admin olarak eklenmiş oldu gibi değişik bir durumla karşılaştım büyük ihtimalle bir yerde mantık hatası yapıyorum. Bu iki taraf için ayrı ayrı auth kullanımını nasıl aksiyonlar alıp yapmam gerekiyor. Umarım sorumu düzgün ve anlaşılır sormuşumdur 😅 . Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.