Herkese Merhabalar, Uzun zamandan beri soru sormadığımı fark etmişsinizdir büyük ihtimalle
2 Hafta kadar öncesinde iş bulamadığım ile alakalı bir konu açmıştım orada Mustafa, Sinan Abi ve Tanışmadım Bir çok kişi yol göstermişti.
Ayrıca Laravel'e ilk başladığımdan beri Her hatam da elinden geldiğince bana yardım etmeye çalışıp kodlarımı düzeltip gerektiğin de kaynaklarını paylaşmaktan çekinmeyen Mustafa abime En içten teşekkürlerimi sunuyorum.
1 Hafta kadar öncesin de Junior developer pozisyonun da bir iş teklifi aldım. Yaptığım ve bundan sonra yapacağım projeler için bir başlangıç olacak bu benim için.
Bu zamana kadar gelmem de kod yazmam da hataları çözmem de log kayıtlarını console ekranını kullanmam da bile yardımcı olan sizlere çok teşekkürlerimi Sunuyorum.
Laravel ile çok eskiye dayalı bir geçmişim olmasa da sizlerin sayesin de 1 2 ay gibi kısa bir süre de oldukça hızlı ilerlemeyi başardım.
Umarım artık daha çok foruma gelip daha çok soru sorarım, Çünkü sizlerle iletişim halinde kalmak bana her zaman yeni bilgiler ve yeterlilikler katıyor.
Sözlerime son verirken, Bu forumun Kurulumun da açılmasında emeği geçen herkese Teşekkürü bir borç bilirim.
Hepinize Kodların da "Hatasız" bir gece diliyorum.