Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba, dijital projelerimizin geliştirmesinde yer alacak, sonrasında projelerin bakımı yapabilecek ek iş arayan veya öğrenci olan ve düzenli çalışabileceğimiz developer arıyoruz, aşağıdaki dillere hakim olması gerekmektedir;

PHP (Laravel framework)
MySQL
HTML
CSS
JavaScript

Teşekkürler.

coder2 bu tartışmayı sabitledi.

Konuyu yukarıya sabitliyorum.
    Arayışınızın sonlanınca konu altından yazarsanız, konu sabitlemesini kaldırayım.

Günlük kaç saatlik çalışma bekleniyor?
    Saatlik çalışma ücreti nedir?
    Bakımı istenen işlerin spagetti oranı ve vertiabanı normalizsyonu genelde ne durumda?

Merhaba, junior yazılımcıyım. 6 aylık tecrübem var, bir şirkette tam zamanlı olarak çalışmaktayım. Eğer yapılacak işler junior seviyesindeyse, freelance olarak düzenli destek verebilirim. mustafa_arslan93@windowslive.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Arayışınız devam ediyorsa, başvuru yapmak istiyorum eğer mümkünse genel çalışma saatleri ve hakim olacağım projeler hakkında bilgi edinmek istiyorum. 5 Yılın üzerinde bu iş ile uğraşmaktayım referans gösterebilirim.

Merhabalar.Kurumsal bir firmada Full Stack Developer olarak çalışıyorum.İstenilenleri yapabilecek teknik yeterliliğe sahibim.İletişime geçmek isterseniz mail adresim erollmertt96@gmail.com

Hello,
    Hope you are doing well!!
    I am Php Developer with having more then 5 years of experience into same.
    please reach to me at my email : carter@cisinlabs.com for further discussion.
    Thanks and Regards
    Carter W

sinbakis Merhaba, tam zamanlı olarak kurumsal bir firmada çalışıyorum. 2 yıldan uzun bir süredir Laravel ile geliştirme yapıyorum. Ulaşmak isterseniz coffee@ermanergun.me email adresim.

16 gün sonra

sinbakis benim bir işe ihtiyacım var. Bu taM benlik.

2 ay sonra
    mgsmus, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.