Bunu tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilmediğim için buraya yazıyorum. 15 gün sonra aktif çalıştığım işten çıkacağım. Şuan çalıştığım yer medya ajansı ve 3,5 seneye yakın zamandır burada çalışıyorum . Üniversiteden sonra ilk kurumsal olarak girdiğim yer burası idi , burada kodlama öğrenmeden çok iş ahlakını öğrendim.Zaman geçti bu süre zarfında birçok teknoloji bunun yanında Seo , sosyal medya yönetimi , mail yönetimi , server yönetimi konuları da kavradım. Ama gelin görün ki bir süre sonra bu yer size yetmemeye başlıyor. Korona yüzünden işlerde düşükken böyle bir karar verdim . İşin kısası kendimi geliştirebileceğim , ÖZELLİKLE KURUMSAL firmalarda kalabalık ortamlarda çalışmak onlardan birşeyler kapmak istiyorum , çünkü bu zamana kadar en fazla 3 kişi ile çalıştım . Nasıl yollar izlenir , ne gibi metodoloji veya teknolojiler kullanılır , süreç nasıl işler bunları açıkça görmek istiyorum.
İstanbul Maltepe de oturuyorum.Daha çok anadolu yakası tercihimdir . Esnek çalışma saatleri olursa karşıyı düşünebilirim.İstanbulda oturan iyi bilir ki trafik gerçekten baş belası.
Bildiğim teknolojiler : Laravel , php , mysql , mvc mimarisi , oop , html , css
İlgilendiğim veya yazmaya başladığım teknolojiler : Vue.js Bunu laravel ile harmanlayarak bir startup yazıyorum şuan , mobil için ise henüz başlarında olduğum react ile mobil uygulamalar yapmaya çalışıyorum.
İlgilenen olursa bu postun altına maillerini yazarlarsa kendilerine CV mi atabilirim.
Hayırlı günler....