Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Laravel JetStream, isteğe bağlı olarak Livewire veya Inertia ile birlikte kullanılabilir. Deniliyor fakat ben kurduğum zaman tasarım normal bir html değil sanırım livewire ile oluşuyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Örnek kod;
<div>
<x-jet-label for="email" value="{{ __('Email') }}" />
<x-jet-input id="email" class="block mt-1 w-full" type="email" name="email" :value="old('email')" required autofocus />
</div>

Bu konuya bir açıklık getirebilir misiniz aydınlanmam açısından 😀

• @dodiş#22542 İsteğe bağlı olarak Livewire veya Inertia ile birlikte kullanılabilir demiyor Livewire veya Inertia'dan biri seçilerek kullanılabilir diyor. Normal HTML istiyorsanız, siz oluşturacaksanız Auth için https://github.com/laravel/fortify kullanabilirsiniz.

Size söylemiyorum yanlış anlamayın, bu Jetstream konusunun 💩 çıktı. Jetstream eski Auth değil, eski Auth olarak bildiğiniz artık Fortify. Jetstream arka planda Fortify kullanan bir scaffolding, hazır admin panelleri gibi. Size iki tane de, Livewire veya Inertia isminde frontend teknolojisi sunuyor. Liveware + Blade ya da Inertia.js + Vue kullanmayacaksanız Jetstream kullanmanıza gerek yok. Fortify, Sanctum ya da Passport kullanacaksınız ya da kendiniz Auth yazacaksınız.

@dodiş#22542 İsteğe bağlı olarak Livewire veya Inertia ile birlikte kullanılabilir demiyor Livewire veya Inertia'dan biri seçilerek kullanılabilir diyor. Normal HTML istiyorsanız, siz oluşturacaksanız Auth için https://github.com/laravel/fortify kullanabilirsiniz.

Size söylemiyorum yanlış anlamayın, bu Jetstream konusunun 💩 çıktı. Jetstream eski Auth değil, eski Auth olarak bildiğiniz artık Fortify. Jetstream arka planda Fortify kullanan bir scaffolding, hazır admin panelleri gibi. Size iki tane de, Livewire veya Inertia isminde frontend teknolojisi sunuyor. Liveware + Blade ya da Inertia.js + Vue kullanmayacaksanız Jetstream kullanmanıza gerek yok. Fortify, Sanctum ya da Passport kullanacaksınız ya da kendiniz Auth yazacaksınız.

mgsmus Bayılıyorum böyle açık cevaplara teşekkürler Mustafa abi aydınlandım 😃

8 gün sonra

...Ya da eski laravel/ui ile devam edebilirsiniz. Laravel 8,9,10'da dahi destekleneceğini açıkladı Taylor.