xsearch Çok akademik anlatım var onlar biraz gerçek hayattan örnekleyerek, hikayeleştirerek anlatmak istiyorum. Zaten soyut kavramlar bir birine karıştırmak çok mümkün. Nisandan itibaren çalışmaya başlayacağız. 5 kişilik bir grup oluşturdum şimdiden buradan da katılım olur diye umut ediyorum. Öğrenirken kullandığımız dökümanlar işe yarar diye umuyorum.
sineld Bursa'dan da çok katılımcı var foruma, herkesi aynı merkezde toplayabilsek güzel şeyler ortaya çıkabilir aslında.
xsearch Fiziksel olarak aynı ortamda bulunmak ayrı bir enerji oluşturuyor. Oluşan sunum/döküman hatta örnek kodları paylaşmak, ortak dokümanlar kullanarak ilerlemek verimliliği arttıracaktır.
xsearch Daha önce konu farklı olsada benzer organizasyonlar yaptım. Şu an ofisten 4 kişi eski çalışma arkadaşım 5 @murat gelirim dedi 6 kişi olduk. Sende atla gel :))) şenlik olsun
xsearch Planladığım şey tek workshop değil seri halde yapmak. Haftada yada 15günde bir toplanmak gibi.
Antivir Laravel Türkiye'de ilerlemesi ivmelenerek devam ediyor. Ben de bu ilerlemeye kayıtsız kalamadım ve laravel dünyasına adım atmaya karar verdim. Dökümanlarınızı takip ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler
erknkeskin selamlar, Aranıza yeni katıldım. Codeigniterdan geçiş yapıyorum inşallah kolay olur geçişim. Bende ileride bazı arkadaşlarıma yardımcı olabilecek seviyede laraveli çözerim.