intifada $kategoriler = Kategori::where('silindi', '=', 0)->orderBy('id','DESC')->get(); $kategoriler = DB::table('kategori')->orderBy('id', 'desc')->get(); her iki şekilde de orderBy çalışmıyor neden olabilir ?
sineld @intifada kullanımda bir hata görünmüyor. @kzorluoglu'nun istediğini yaparsanız sorunu irdeleriz.
nuri60 Benim Problemime yakın olduğu için konu açmak istemedim , sineld Kategori::with(['detail'])->orderBy('created_at','DESC')->get(); bu şekilde çalışması gerekmez mi abi
sineld nuri60 Kategori::with(['detail'])->orderBy('created_at','DESC')->get(); Bu kodda bir hata yok, çalışması gerekir. Daha derli toplu olanı ise şöyle: Kategori::with('detail')->orderByDesc('created_at')->get();
nuri60 Abi datatabel kullanıyorum bu şekilde yaptığımda sıralı geliyor doğru yazdırmıyor anlamdım sebebi bir türlü ...
Zalmoxis Datatable kullanıyorsanız sıralamayı şu şekilde yapabilirsiniz. var table = $('#users').DataTable(); table.columns(0).order('desc').draw(); İlk sütunda id olduğunu varsayarsak ona göre sıralayacaktır. Örneğin 7. sütunda kayıt tarihine göre sıralamak istiyorsanız 0 yerine 6 yazabilirsiniz.
nuri60 Abi yajra kullanamıyorum sade js CDN ile işlem yapıyorum server tarafta bu kodu yazıp client tarafta da değim gibi sadece js CD’n ile datatable a gönderiyorum