gsahin tabloda start_date adında bır laanım var degeri okumaya çalıştığımda sadece tarihi gösteriyor. $data=Tablo:find(1); dd($data); ile kontrol ettiğimde veri tarih ve saat gözüküyor ama dd($data->start_date) yapınca sadece tarih gösteriyor. Ben nerden neyi atlıyorum ?
koti42 gsahin protected $casts = [ 'start_date' => 'datetime' // Tarih ve saat gösterecektir ]; Bu şekilde kısa vadeli bir çözüm elde edilebilir belki. Model den kaynaklandığını düşünüyorum bende veya bir noktada formatlanıyordur
mgsmus start_date alanı veri tabanında timestamp mı date mi? Tabloya baktığınızda 2024-11-21 10:59:17 şeklinde bir değer görüyor musunuz? start_date isimli bir accessor tanımlanmış olabilir, onu da kontrol edin.
mgsmus gsahin Tablodaki veri tipi nedir? timestamp mı date mi? Model içinde getStartDateAttribute ya da startDate şeklinde yöntem olmadığından emin misiniz? Ayrıca farklı şekillerde de start_date alanı manipüle edilmiş olabilir.
gsahin Herkesden özürdilerim accessor varmış functionların içinde aradaymış görmemişim. Ne diye araya koydularsa