ak Merhabalar, Uzun zamandır takip ediyorum, artık projeleri fw ile geliştirmeliyim. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.
mevlut44 Merhaba Bende symfony kullanıcısıydım laravel e trasfer oldum laravelden çok menmunum Kitaplar,Forum ve türkçe kaynaklar için teşekkurler.
MURATSPLAT @mevlut44 symfony ile laraveli kıyaslarsan laravel neden seçilir. Ben ilk öğrendiğim framework laravel oldu. Bu nedenle diğerlerini merak ediyorum. Zaman buldukça bakınıyorum diğerlerine.
yasarcan merhabalar bende aranıza yeni katıldım Balıkesir | 29 Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim amacım sadece öğrenmek herhangi bir iş veya projem yok kurulumda çok zorlandım ama keyifli olacak gibi görünüyor herkese iyi forumlar..
thekage Selam, Adım Fatih, 20 yaşındayım Laravel'a henüz yeni başladım (2 hafta kadar oluyor). Bundan önce CodeIgniter kullanıyordum. Genel olarak Framework'lerin Türkçe topluluklarını görmek zor oluyor. Burayı görünce bir mutlu oldum..
okursan yasarcan yazdımerhabalar bende aranıza yeni katıldım Balıkesir | 29 Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim amacım sadece öğrenmek herhangi bir iş veya projem yok kurulumda çok zorlandım ama keyifli olacak gibi görünüyor herkese iyi forumlar.. :) Selamlar Yaşar hocam. Ömer ben. Ankara'da hizmet içinde tanışmıştık.