drlinux pellempus yazdıMerhaba, Bir kaç aydır laravel kullanıyorum ve resmi forumu kullanıyor olmama rağmen fırsat buldukça burada sineld ve drlinux'un yorumlarından faydalanıyorum. Emekleriniz için teşekkürler! Hoş geldin bro.
sineld pellempus yazdıMerhaba, Bir kaç aydır laravel kullanıyorum ve resmi forumu kullanıyor olmama rağmen fırsat buldukça burada sineld ve drlinux'un yorumlarından faydalanıyorum. Emekleriniz için teşekkürler! Rica ederiz, hoş geldin @pellempus
KenMilabel Sevgili Sinan Bey, Daha evvel de size mail gonderdigimde, bana hemen yardimci olmustunuz, hic unutmam. (Sofya, Bulgaristan'dan) Turkce Forum'u yeni gordum, hemen yazildim. Hayirli olsun, ellerinize saglik. Selamlar, Kenan (ken@milabel.gr)
sineld Hoş geldiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Emailinizi aldım. Dilediğiniz zaman çeviriye başlayabilirsiniz. Teşekkürler.
fatihetsiz merhaba, laravel kullanıcıları. bende ci kullanıcısıydım. sonra fuel denemeleri yaparken, jeffry way tarafından ilk laravel incelemesini izleyince bu fw başladım..
Codeguru Salih Evren Demir Yaş: 24 İstanbul Aydın Üniversitesi - Software Engineering 3. sınıf Bende buradayım artık. Proje yapmak yerine direkt olarak şuan itibariyle cms'ye başlamış durumdayım. Dökümanlar ve Gannt Grafiği hazırlandıktan sonra takip edebileceğiniz başlık açılacaktır. teşekkürler.
epicentre merhaba,codeigniter ' a başlayacaktım ancak ceviz.net ' te @sineld'in yazıları gözüme çarptı laravel'e başlamaya karar verdim,hadi hayırlısı. Bir sorum olacak:Bu türkçe dökümantasyonu %100 bitmiş durumdamı?Bitmese de eksik yerler ingilizce olarak var mı yani bi laravel'in sayfasına bi de bu dökümantasyona bakıp orda bu var mı diye kontrol etmiyim...
sineld Hoşgeldin @epicentre, Dokümantasyon şu an itibariyle %45 civarında Türkçe ve çeviriler sürüyor, bir iki hafta içerisinde tamamı Türkçe olacak inşallah.
Funal Merhabalar laravel ailesi , İsmim Ferdi ÜNAL. İlk framework'üm CI'di , ikincisi ise laravel olacak. İstanbul'dan bulunan arkadaşlar var ise tanışmak bir çay içmek isterim
yns Selam arkadaşlar, 33 yaşında eski kafa bir programcıyım. Uzunca bir sürenin ardından, işlerden çocuklardan fırsat bulup kişisel bir proje için yeniden web programlama dönmeye karar verdiğimde, zamanın biraz gerisinde kaldığımı farketmek çok zor olmadı. Yeni bir projeye başlarken tekrar sıfından başlamak yerine bir framework kullanmam gerektiğini anladım. @sineld in diğer sitelerde ısrarla Laraveli tavsiye etmesi, yerli ve yabancı kaynaklardaki Laravele yapılan övgüler, popülerliğinin hızla artması vs. sonuçta kendimi burada buldum. Ayrıca türkçe dökümantasyon ve forum için laravel.gen.tr ekibine teşekkürler!
ahmetimben merhaba arkadaşlar. 2 yıldır laravel kullanan biri olarak böyle bir forumun açılması beni çok sevindirdi. Bu forumum oluşturulmasında ve dökümantasyonun dilimize çevrilmesinde rol oynayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarıyla destek olmak istiyorum.