Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Custom modal açıyorum bir tane

Tables\Columns\TextColumn::make('relation_order_id')
                    ->label('İlişkili Kayıt No')
                    ->sortable()
                    ->searchable()
                    ->action(
                        Action::make('customModal')
                            ->label('Custom Modal')
                            ->modalHeading('Custom Modal Başlığı')
                            ->modalContent(function ($record) {
                                // Blade view'ını burada döndürüyoruz, ve bu view içinde Livewire bileşenini çağıracağız
                                return view('filament.pages.test_modal', ['record' => $record]);
                            })
                            ->modalWidth('lg') // Modal genişliğini ayarlayabilirsiniz ('sm', 'lg', 'xl')
                    )->color('primary')
                    ->toggleable(),

Burasını submit ettiğim de custom formumda ki verileri kaydetmesini istiyorum.

Fakat bunu nasıl başaracağımı bulamadım bir türlü.

koti42 Custom form dediğiniz submit edilecek form nerede? filament.pages.test_modal içinde mi?

mgsmus Evet abi. Formun kendi Submit butonu otomatik oluşuyor. livewire ile bu eventi yakalamayı denedim boş veri geldi En son çare Controller'a yönlendirecem gelen veriyi orada kaydedecem gibi duruyor

koti42 Modelin form özelliği varmış, onu neden kullanmadınız?

mgsmus Repeater çalışmıyor abi modal dan gidince ilginç bir şekilde ilişkilerimi görmüyor null döndürüyor. action fonksiyonu da var orada yakalamam gerekiyor ama oraya da null geliyor form dan dönen verilerini yakalıyor sadece beni çıkmaza soktu ondan biraz

koti42 Bunu Action::action() ile yapabilir misiniz emin değilim, manuel bir çözüm üretmeniz gerekiyor gibi. Filament kullanmadığım için başka bir şey diyemiyorum. Post kasmış oldum 🙂

mgsmus Custom gitcem abi ya mecburen kendi DC forumları da bir çözüm üretemediler 😃 ama bir gün kullanırsan abi tavsiye ederim çok keyifli kullanışlı bir panel