@TurkHosting Merhaba turkhosting bizim şirketimizin bir taşıma işlemi var webmin kullanıyoruz proje dosyaları projeler filan başka bir sunucu da ama ben sizi uzun zamandır forumda gördüğüm için sizin hosting firmanıza taşımak istiyorum. Şuan da kullandığımız server sürekli patlıyor veya erişemiyoruz. Taşıma işlemin de siz yardımcı oluyor muydunuz ? Oldukça yoğun olduğumuz için taşıma yapamıyoruz da.
TurkHosting Webmin Taşıma Hakkında Yardım
Merhaba. Ben TürkHosting kullanıyorum, bir kamu kuruluşu için yaptığım içerik yönetim sistemi hizmeti için. Genel olarak memnunum. Plesk panel kullanılıyor. Laravel Toolkit eklentisi var. Özel bir github deposundaki repomu bir iki tıklamayla deploy ediyor. Ticketlara cevap veriyorlar. Bu da böyle bir yorumum olsun.
Bizim epey büyük bir sunucumuz var da onun gibi bir şey almayı düşünüyoruz da ip adres değişimleri domain de filan epey zahmetli oluyor
koti42
Merhaba,
Uzun zamandır forumu takip edemedik.
Öncelikle mesajınızı kaçırdığımız için özür dileriz.
Konu artık güncelliğini taşımıyordur muhtemelen ama herhangi bir sorunuz için bizlere
https://www.turkhosting.com.tr/iletisim
sayfamızdan ya da 0 850 885 08 96 numaralı WhatsApp hattımızdan ya da info@turkhosting.com.tr
üzerinden her zaman ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Saygılarımızla.