teşekkürler verdiğin bilgiler için kardeşim, laravel türkçe dökümanı gerçekten çok açıklayıcı fakat ben yarım yamalak bilgilerimle dökümanı hepsini olmasada okudum yapmaya çalıştım ve ama teknik&teorik bakımdan bilgim laravelde hiç yok denecek kadar az, bildiğim ise, Veritabanına tablolar oluşturulur, Kodlamlar sayesinde veritabanından bilgi alışverişi yapılır Örneğin kodlamalarda teorik bakımdan login.php sayfası yaparken sırasıyla,
1.oturumları başlat, -> Sessions dökümanına ihtiyacım olacak
2. mysql 'e bağlan, ->Database Connect ile ilgili dökümanlar
3. girilen değerleri veritabanındakilerle karşılaştırma yap eğer doğru ise Admin sayfasına yönlendir değilse hata ver -> Karşılaştırma Operatörleri ile dökümanlar
4. mysqli bağlantısını kapat *> Mysql Database ile ilgili dökümanlar
diğer bir örnek (ne kadar doğru bir algoritma bilmiyorum onuda ama=), hoş görün lütfen)
Mysql deki verileri, sayfada listeleme, rezervasyonlar vb.
1. mysql bağlan
2. vertabanındaki verileri listele
3. mysql bağlantı kapat
bu şekilde bir teorik sıralama veremez misiniz? verdiğiniz bilgiler ışığında teknik bbilgilerimi youtube gibi ortamlarda çekilen videolar ile geliştiriyorum, örneğin şu anda
http://www.youtube.com/watch?v=ahZv9MZinJU buradaki "PHP Beginner Tutorial: Laravel Forum Software Part 2" videosunu izliyorum php artisan ile tablolar oluşturuyorum sonra Araç kiralama sistemi için gerekenleri yapmayı düşünüyorum ama başarıya ulaşabilir miyim bilmiyorum kardeşim..
Öğrenmeye,Anlamaya yada İdrak etmeye çalışan ve aynı zamanda projeyi bitirmeye çalışan birisi olarak, öğrenebileceğim şekilde küçük bilgiler , zaten Laravel iyice kolaylaştırdı sanırım kodlama işlerini.
Sevgi ve Saygılarıma cevaplarınızı beklerim.