Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Herkese merhaba,

Başlık altında kişisel web sitelerimizi paylaşmaya, birbirimize eleştiri, tavsiye veya geri dönüşler vermeye ne dersiniz?

Aktif olarak blog yazan geliştirileri de bu şekilde takip etmiş oluruz. Belki bu konuşmayla en azından bizim gibi geliştiriciler için bir kaynak yahut bir path oluşturmuş oluruz diye düşünüyorum.

İlk olarak ben başlayayım. Web Sitem Bir süredir kendi sitemi de yenilemek istiyorum. Eksik kısımlar vardır. Sizden gelen dönütleri de değerlendirmek isterim.

İyi günler.

sineld Abi uzun zamandır yeni yazı yayımlamışsın. Yeni yazılar gelir mi?

Geliştirdiğim Hukuk Asistan uygulaması için UYAP entegrasyonu üstünde çalışıyorum yaklaşık 4 aydır. Tamamlandı sayılır, onun ardından, düzenli olarak her hafta bir yazı eklemek gibi bir düşüncem var. Nasip diyelim 😉

sineld Kolay gelsin abi. Heyecanla bekliyorum.

Ben de düzenli yazı yazmak istiyorum. Bayağı bir konu başlığı belirledim. Umarım en kısa sürede ben de başlarım.

Türkçe kaynak yetersiz. Hintli videoları izlemekten az bişey ingilizce biliyordum onuda unuttum.

aeneas Maalesef ki öyle. Yazı istekleri olursa ben elimden geldiğince araştırıp yazmaya çalışırım.