aghabalaguluzade Çok teşekkürler Mustafa abiden yine efsane açıklama, bundan sonra konu açmadan önce arama kısmını alışkanlık haline getirmeliyim belliki. Ama kafama bişey takıldı. Şöyle bir yorum yapmış Mustafa abi;
@mgsmus
Bundan sonra uygulamayı komple bu ikisi ile geliştıreceksiniz. Yani Liveware öğrenmeniz gerekiyor. Inertia.js + Vue seçtiyseniz her ikisine de hakim olmanız gerekiyor. Jetstream yeni başlayanlar ve sunduğu teknoloji stacklarına hakim olmayanlar için kesinlikle uygun değildir.
Ben tüm admin panelimi tailwindcss ve jquery ile yaptım, admin panelim komple hazır ama frontend için ui çizimi bekliyorum hiçbir şey yapmadım henüz vuejs ve livewirede bilmiyorum fakat teams özelliğinede ihtiyacım var oda fortifyda yok diye biliyorum. Sormak istediğim şey şu;
Ben mevcut projeme jetstream kurup vuejs seçimini yaparak ilerlesem ve tailwindcss, jquery kullanarak sistemi devam ettirsem olmaz mı 🙁 Belki bilmediğimden dolayı çok saçma sorular soruyorum ama kusura bakmayın aklımda canlanan ancak bu oldu