Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=peMIF-34jEU&list=PLUEXSxNAoEX_KLv9YTi5Gp4uZj1nZax0H

Laravel öğrenmek isteyenler veya bilgisini geliştirmek isteyenler bu video serisini izleyebilir. Video canlı derslerden alıntıdır ve bence kapsamlı bir video serisi. Eksiklikler illaki vardır fakat bence güzel ve kapsamlı video serisi dokümantasyon üzerinden giderek laravelde yapılabilecek bir çok şeyi yapmış.
Video reklamı gibi oldu buda 🙂

Derslerde @ kullanılarak hataları susturma ile ilgili bir kısım gördüm. Kesinlikle hataları susturmuyoruz ve @ dediğimiz hata kontrol operatörünü kullanmıyoruz. Ömrüm boyunca kullandığım tek yer unlink() yöntemidir (@unlink($file) yaparak dosya varsa sil yoksa ya da silemezse hata da verme şeklinde kullanırdım) ki artık onda bile kullanmıyorum. Bence bu operatörü hiçbir bilmiyormuş gibi davranın.

Bende biraz izledim ama şu öğrencilerin müdahil olması baydı. Laracast daki eğitmenlerin özellikle jeffrey e hayranım , laraveldaily kanalindaki adamda iyi anlatiyor ama ingilizce so so fazla anlayamıyorum.
    Aslında zamanları olsa @Magnus Hocam veya @sineld Hocam bir seri yapsa, ah ahhh.