Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Laravel ile bu güne kadar hep localde bir şeyler yaptım.Allah nasip ederse ilk defa bir site açmayı düşünüyorum. Paylaşımlı hosting yeterli olur mu, yoksa bir VDS tarzı sunucu olması gerekiyor. Yoksa başka bir alternatif var mı. Nelere dikkat etmeliyim ve bu konuda bir rehber var mı.
Yardımınız rica eder, çok teşekkür ederim.

Paylaşımlı hosting tavsiye etmiyoruz, birçok konuda kısıtlanıyorsunuz.
    Temel seviyede Linux bilginiz varsa Digital Ocean vb bir yerden başlayabilirsiniz. Ücretsiz panel ihtiyacınız içinse Aapanel kullanabilirsiniz.

aeneas Turkhosting foruma özel bir sunucu sağlıyor uygun fiyata değerlendirebilirsin

aeneas Merhaba,
    Sevgili @sineld 'nin aktardığı gibi Paylaşımlı Hosting'ler normalde Laravel projeleri için problem oluşturmaktadır.

Ancak biz, Laravel için optimize edlimiş paylaşımlı hosting paketleri oluşturduk.

Projenizi kolayca deploy edebilir ve yönetebilirsiniz.

Projeniz çok fazla kaynak tüketmiyorsa, bu hizmetimizi önerebiliriz.

Daha çok kaynak tüketen projeleriniz için ise Sanal Sunucu paketlerimizi de her zaman inceleyebilirsiniz.

Foruma özel ilk yıl %40 indirim kampanyamızdan faydalanabilirsiniz.
    Konumuzun linkini iletiyorum;
    https://laravel.gen.tr/d/8201-laravel-hosting-paketlerinde-foruma-ozel-40-indirim