Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Herkese merhaba arkadaşlar,
Sizlerle Laravel4.2 kullanarak geliştirmiş olduğumuz web sitesini paylaşmak isterim.(Hali hazırda hala geliştirme aşamasında)
Fikirlerini, düşüncelerinizi ve aklınıza başka ne gelirse paylaşırsanız sevinirim.

www.kantini.com'un amacı Türkiye'de ki bütün üniversiteleri tek bir çatı altında toplamak ve o bir çoğumuzun bildiği Üniversite Kantini Ortamını web'e taşımayı hedeflemektedir

Özellikler ve yapabilecekleriniz

- Üye olma ve üye girişi
- Dedikod gönderme
- Etkinlik oluşturma
- Medya ekleme(URL'den fotoğraf veya video, bilgisayardan fotoğraf ekleme)
- Dedikodlara yorum yapabilme
- Dedikodları oylama(Up and Down)
- Dedikodları şikayet etme(Flag)
- İçeriğe göre sıralama ve türe göre filtreleme

Teşekkürler.
Beğendim ilginç bir microblog/anlık mesajlaşma karışımı uygulama gibi olmuş. Yalnız üniversitelerin kısaltmaları ile subdomain olursa daha şahane olur gibi. odtu.kantini.com gazi.kantini.com beykent.kantini.com gibi. Domain de müsait zaten. Başarılar.

Not: Firefox'ta shift + enter kombinasyonu ile dedikodlayamadım. Başka bir işe mi yarıyor yoksa? Bir de misafir girişinde cinsiyeti her seferinde tekrar işaretlemesek iyiydi. Her farklı sayfada tekrar işaretlemem gerekti.

Not 2: Siteyi destekleyici mobil sayfa (tasarım responsive ise ayrıca gerek yok), mobil uygulama (android, iphone vs) ve masaüstü uygulama olsa güzel olurdu aslında diye düşündüm bir an.

Not 3: Üniversite seçtikten sonra ortadaki yuvarlak logo üni logosu olsa daha mı iyi olurdu sanki?
Öncelikle vakit ayırıp inceleyip sonrasında da fikirleriniz paylaştığınız için teşekkürler.
Sıra sıra değindiğiniz noktaları cevaplıyayım.
1- dediğiniz gibi subdomain olarak zaten üniversiteleri geçireceğiz. Alan adını da alırken o şekilde düşündükte aldık zaten
2- Firefox'ta da shift + enter kombinasyonun dedikod göndermesi gerek. Anlaşılan o ki çalışmıyor dediğiniz gibi.
3- Misafir cinsiyetini seçimini dediğiniz gibi kesinlikle düşüneceğiz. Çok mantıklı.
4- Şu an için reponsive ya da mobil uygulamamız yok ama önceliğimiz sitenin düzgün çalışması ama şundan emin olabilirsiniz ki onlar da kesinlikle yapılacak.
5- Ortada ki yuvarlak bizim logomuz o değişirmi bilemiyorum ama en azından hangi okulda olduğunuzun daha iyi nasıl belirtilebileceği üzerinde düşünülebilir.

Teşekkürler.
Fikir güzel, iyi de çalışıyor. Bence geliştirin bu işten ekmek yersiniz.

Yalnız projeyi kullanıcı açısından karmaşaya sokmayın. Kullanımı kolay olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Teşekkürler yorumunuz için ama 'kullanıcıyı karmaşaya sokmayın' derken neyi kastettiniz acaba?
Kullanımı basit kalsın demek. KISS prensibi.