Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
  • isset

Seviye 65
    • Düzenlendi

Çeşitli site, uygulamalarda vb .. mobil onay durumu var üyelik için cep telefonuna gelen SMS kodu girilmeden üyelik kabul etmiyorlar bunu laravelde yapmak istiyorum aslında tam olarak bunu yapmak istemiyorum bunun mantığını kavramam gerek giriş yapmış kullanıcının gireceği başka birine ait mobil telefona bir bilgilendirme mesajı vede girdiği mail adresine mail atmam gerek bunu nasıl yapacagıma dair bilgi belge döküman anahtar kelimeler süper oluır .

Sms APi entegrasyonu gerekiyormuş ama bunla ilgili bi paket, tavsiye vs varmıdır ?

Bununla ilgili bir sağlayıcı ile anlaşman gerekiyor Mesela https://www.netgsm.com.tr/ sonra burası ile entegrasyon kuracaksın. Mail atacağın sistemi kurup buradan sms hakkı satın alıp üye olacak kişiye mail atabilirsin

Tamda bu entegrasyonu sormustum belki bir paket vs varsa diye ama anladım firmanın dökümantasyonundan php ile entegrasyonu bulmak lazım sanırım . teşekkur ederim

Mustafa abinin attığı konuda SMS gönderme işlemleri yer alıyor. Siz SMS gönderirken doğrulama kodunu tutacaksınız ve tekrardan kullanıcı geri dönüp kodu girdiğinde kontrol edip onaylayacaksınız. Tüm işlem bu kadar diye biliyorum.

5 gün sonra

Teşkürler