Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

selamlar arkadaşlar şöle bir sorunum var mysql veritabanımdaki kolonu longtext yapıyorum kısa karakter girdiğimde post ediyor uzun karakter girdiğimde bide php kodları girdiğimde hata veriyor yardım lütfen
hata kodu:
Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\laragon\www\soru-cevap\front-end\front-class\klas-1.php:369 Stack trace: #0 C:\laragon\www\soru-cevap\front-end\front-class\klas-1.php(369): PDOStatement->execute(Array) #1 C:\laragon\www\soru-cevap\front-end\forum\new-subject.php(66): Klasbir->NewSubject('php', '<pre>\r\n<code cl...', 'Esra35', 'betmenlerdiyari...', 2, 9, 'ispanya') #2 {main} thrown in C:\laragon\www\soru-cevap\front-end\front-class\klas-1.php on line 369

Post ettiğiniz veri içinde tırmak benzeri özel karakterler olduğundan birden fazla alana dönüşüyor ve SQL kodunuzun içindeki variable'lar ile bind ettiğiniz property'lerin sayısı eşleşmiyor.

Php kod girdiğiniz o alanı düzenlemeniz gerekir, genelde stripslashes işi çözer::

$kodIcerenAlan = stripslashes("<pre>\r\n<code cl...");
Klasbir->NewSubject('php', $kodIcerenAlan, 'Esra35', 'betmenlerdiyari...', 2, 9, 'ispanya')

sineld ben bu sorunu bindParam() metodu ile çözdüm teşekkürler ayrıca ilginiz için