Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Selam
1 - sizce chatgpt nasıl kullanılmalı? nerelerde kullanılmalı? Siz nasıl ve ne zaman kullanıyorsunuz?

2 - ben chatgpt kullanıyorum kod yazdığım zaman fakat bazen neredeyse kodların tamamını chatgpt yazdırıyorum. Ve bu bende unutur muyum acaba zamanla diye düşündürüyor ve ayrıca her şeyi de buna yazdırıyorum kötü bu düşüncesini düşündürüyor. Fakat aynı zamanda ona yazdıra bileceğim şeyleri neden kendime zahmet verip yazayım ki diye de düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

• mgsmus bunu yanıtladı.
  • aghabalaguluzade AI'ı sınamanız ve yeterince ayrıntı vermeniz lazım, ta ki istediğiniz sonuca ulaşıncaya kadar. Size verdiği her kodu doğru olarak kabul etmeyin, üzerine gidin. Genel şeylerde ziyade özel, detay olan şeyleri sorun. Bu, henüz bilim kurgu filmlerindeki gördüğümüz AI değil.

Bir de ne çeşit girdiler ile etkili sonuçlar alacağınıza dair internette makaleler var, onları okuyabilirsiniz.

Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum. Hiç bir şey unutmadım fakat bilmediğim çok şeyi öğrendim.

aghabalaguluzade AI'ı sınamanız ve yeterince ayrıntı vermeniz lazım, ta ki istediğiniz sonuca ulaşıncaya kadar. Size verdiği her kodu doğru olarak kabul etmeyin, üzerine gidin. Genel şeylerde ziyade özel, detay olan şeyleri sorun. Bu, henüz bilim kurgu filmlerindeki gördüğümüz AI değil.

Bir de ne çeşit girdiler ile etkili sonuçlar alacağınıza dair internette makaleler var, onları okuyabilirsiniz.

Bunu daha iyi yaz, Eloquent kullan, collection kullanarak yaz gibi denemeler yapabilirsiniz.