Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhabalar, laravel ile bir proje geliştirdim. Küçük bir proje. Sorum tam laravel ile ilgili değil, ücretli danışmanlık da alabilirim. Çünkü çözmem gerekiyor. Siteyi mobilde açınca, üç çizgili bir menu çıkarıyorum headerda. Ve header position:sticky. Bu üç çizgi butona tıklandığında mobil_menu'u show() yapıyorum. Ve site tek sayfa ve #ilgiliyer şeklide anchor ile sayfa içi yönlendirme alıyor. Bunu yaptığımda mobil_menu div' kaybolmuyor ve dolayısıyla da headerdaki üç çizgi görünüyor olsa da tıklanmıyor. Tam anlatamadım galiba. Ama ücretli danışmanlık da alabilirim. İyi çalışmalar

trygaios position:sticky verdiğiniz div'in z-index değeri, altında kalanlardan yüksek olmalı. Elbette element hiyerarşiniz de buna uygun olmalı.

mgsmus Yanıtınız için teşekkür ederim. O zamanda menuye tıklayınca mobildeki menu header'ın altında kalıyor. Sticky verdiğim div header. Menu butonuna tıklayına mobil menunun olduğu div açılması için ister istemez z-index'ini büyük yaptım. Ama sayfa içi linke tıklayınca bu mobil menu kaybolmuyor. Header (butonun olduğu div) z-index büyük verirsem de tıklayınca mobil menu altta kalıyor.

Mobil menude linke tıklama işlemini jquery ile yaptırdım. Tıklayınca linke gitmeden önce mobil menuyu gizleme kodu yazdım. İşe yaramadı. Linkten sonraya aldım, yine işe yaramadı. İStediğim linke tıklayınca mobil menunun kaybolması. KAybolmuyor duruyor.

trygaios Belli ki doğru kodu yazıncaya kadar biraz daha uğraşmanız gerekiyor. Size, karşılığında "hocam çalıştı" cevabı alabileceğim "X şeklinde yapın" şeklinde bir önerim yok açıkçası.

mgsmus İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar