Merhaba,
Kullananınız oldu mu bilmiyorum ama sistemime yaptığım magic-link entegrasyonu ile otomatik giriş sağlayan linkler üretiyorum. Bu linklerin bir ömrü var. Standart 72 saat olarak tanımlamakta fakat bunu parametrik olarak link oluşturulurken bitiş tarihi tayin edilerek süresi oynanabiliyor. Buraya kadar her şey normal.
Sorunum şu, oluşturduğu tablolarda bu süre ile alakalı olabilecek available_at sütunu dikkatimi çekti. Bundan başka konuyla alakalı olabilecek bir sütun yok. 2 tablo adreslerle ilgili, 1 tablo da ziyaretlerle ilgili oluşmakta. Available at verisini ileriki günlerden herhangi biri olacak şekilde ayarlayıp süreyi uzatmayı denediğmde halen link ölü olması durumunda yönlenecek suredoldu sayfasına gitmekte.
Çözüm bulamadım. Fikri olan veya bu sorunu yaşamış olan varsa paylaşabilir mi?
Edit: Bir detay keşfettim. available_at sütunu ile linkin geçerlilik tarihi tutuluyor evet ama işin garip kısmı, süresi dolan bir link ölüyor. bir daha çalışmıyor. az önce deneme bir link daha oluşturdum. ilk olarak 49 gün süresi vardı. sonra 1 saate düşürdüm çalıştı. sonra 30 dakika geçmiş şekline getirdim ve link öldü. sonra tekrar 1 saat sonraya çevirdim ama çalışmadı.
özetle; available_at linki öldürmek için kontrol edilmekte doğru fakat tarihi ileri alınca tekrar canlanmıyor. linki öldürünce başka bir yere kayıt yapıyor mu ya da bir şey değiştiriyor mu onu anlamaya çalışıyorum şimdi..