<?php
namespace App\Http\Requests;
use Illuminate\Foundation\Http\FormRequest;
class StoreBrandRequest extends FormRequest
{
/**
* Determine if the user is authorized to make this request.
*/
public function authorize(): bool
{
return false;
}
403 THIS ACTION IS UNAUTHORIZED.
ama kesinlikle giriş yapmış değilim .
bu yukarıya hiç dokunmuyorum giriş yapıp deniyorum gene aynı hata (olması gerektiği gibi)
sonra True'ya çeviriyorum giriş yapıorum normal çalışması gerektiği gibi çalışıyor , yukrdaki değer true iken
çıkış yapıp çalışmamasını denemek istiyorum ama çalşıyor .
Chrome kullanıyorum Clear Cache temizlik yapıyorum deniyorum olmuyor yetmiyor chrome Geçmişini siliyorum gene olmuyor
Visual Studio Code kapatıyorum , tekrar php artisan serve ve npm run dev diyerek restart ediyorum gene tık yok
authorize true ayarlı olmasına rağmen giriş yapmamış kullanıcı form oluşturabiliyor .
Aşşağıdaki fıkradan esinlenerek pc açıp kapamayı bile düşünüyorum ..
Bir makine mühendisi, bir elektrik mühendisi ve bir de bilgisayar mühendisi binmişler bir arabaya gidiyorlar. Yolun yarısına geldiklerinde araba bozuluyor ve makina mühendisi 'ben hallederim' deyip yatıyor arabanın altına, bi kaç yere çekiç vuruyor, vida sıkıyor falan, biniyorlar arabaya, hala bozuk.
Bu sefer elektrik mühendisi hemen atlıyor, 'bana bırakın' diye. Kabloları kontrol ediyor, elektrik aksamına bakıyor, biniyorlar arabaya ama tık yok gene. Makina ve elektrik mühendisi bilgisayar mühendisine dönüyorlar.
Sıranın kendisine geldiğini anlayan bilgisayar mühendisi:
"Eee..şey... arabadan inelim, tekrar binelim?" diyor.