@deathisonitsway müsadenle benimde gençlere tavsiyem olucak : ) ben bütün ingilizce bilgimi inernetten/alt yazılı filmlerden vs edindim . İngilizce kursu görmüş okulda ingilizce dersler görmüş koca mali müşavirin almanya havaalanında Su bile satın alamadığını biliyorum , cin ali ingilizce seviyemle kraliçe elizabetle bile konusurum kralınıda tanımam. tüm bunlar 40 yaşından sonra oldu büyük bi otelin spor salonuna yazılarak aydınlanmamla başladı , anladımki olay sadece cesaretten ibaretmiş başkada bi meziyete gerek yok , onlar öğretiyo zaten sana turistlerle aynı salonda aynı spor salonu/sahunada takılınca konuşmak zorunda kalınıyor adam kalkıp senin terliğini giyiyo mecbur bişe demek zorunda kalıyosun , zorunda kaılncada mecburen konuşuyosun korkucak bişe yok , arapların bi ingilizcesi var akıllara ziyan onlarla konusurken kendini kral henry sanırsın cesaretin artıyo (istisnalar hariç ). Gençlere tek tavsiyem " Are you Drinking cola" seviyesindeki ingilizcenizi artırmak istiyosanız sürekli konuşacak birini bulmanız asıl zor yanı bu. ve dahada zor yanı yazılım ingilizcesi başka bişe