Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba

Orta seviye php bilen laravel öğrenmeye çalışan arkadaşlarla çalışmak isterim. İş tecrübesi aramıyorum. Yerim üsküdarda. Uzaktan çalışmıyorum. Lütfen teklif etmeyiniz.

Neler sağlıyorum

• 5.500 ile 13.000 arası bilgi seviyesine göre maaş
  • haftada 5 gün
  • kurs ve seminer desteği
  • yemek ve sosyal haklar
  • uzun süreli çalışacaksa sigorta
  • projelerde yer alarak tecrübe kazanma imkanı

Şartlar

-Gerçekten öğrenmek ve tecrübe kazanmak istemek
-Verilen işleri takip etmek.

İletişim
545 635 14 altmış üç
Arayın ulaşamaz iseniz wp yazabilirsin

Maaş güzelmiş 😃

coder2 bu tartışmayı sabitledi.
    15 gün sonra

orta seviye php/laravel bilgim olsa maaş bile istemeden şimdi başvururdum bu süpermiş 🙂 şu ana kadar bu forumda gördüğüm en güzel iş ilanı

yalcin Ben şuan da remote bundan yüksek alıyorum 😃

ben işin maddiyatıyla pek ilgili değilim @koti42 , gerçekten öğrenmek ve tecrübe kazanmak bi tık cazip geliyo birinin yol gösteriyo olması biraz değerli birşey . kısaca güzel ilan

yalcin Linkedin de bu şekilde 30 dk dolaş kaparlar hiç dert etme tecrübe işini. Ben de burada başladığım da bir şey bilmiyordum Mustafa abi çok şey öğretti sonrası çorap söküğü gibi gidiyor

@mgsmus sağolsun evet gerçekten herkese çok yardımcı oluyor . Mutlaka kendisine bir gün bi yemek ısmarlıyacam . 🙂

yalcin katılıyorum bu platform, mustafa abi ve diğer yardım eden arkadaşlar özellikle benim için çok değerli insanlar ne kadar (haklı olarak) kod yazım yüzünden azar işitsek de severek ve merakla takip ediyoruz

bir ay sonra

bilgisi degil insanın önemli olan yardımcı olmak için ugraşıyor bilgi konusuna girmeyecegim şahsiyeti çok degerli bir insan gördügüm kadarıyla @mgsmus

coder2, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
          6 ay sonra

ilan hala aktif mi ?