mevlut44 wrote:Teşekkurler cevaplar için birşey daha sormak istiyorum ön yüz ve admin paneline ayrı ayrı login ekranları yapmak istiyorum fakat filter kısmında admin-auth diye oluşturuyorum admin/login ekranına geldiğinde döngüye girdi diyerek sayfayı getirmiyor yetki sitemini daha çözemediğim içinde direk önyüzün /login ekranını kullanmıyorum bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım
Eğer senin filterinden kaynaklanıyorsa, redirect kullandıysan ve tekrar login'e redirect ettirdiysen, tekrar filter çalışmış olur, bu böyle sonsuza kadar devam eder. O yüzden döngü hatası alıyorsun olabilirsin.
Benim filterim şu şekilde, ancak permission sistemi yok.
Route::filter('auth.user', function()
{
if( Auth::check() === false || Auth::user()->authority === 255 )
return Redirect::to('login')->with(['type' => 'error', 'message' => trans('admin.unauthorized_access')]);
});
users tablomda authority diye bir smallint var. Burada 0 değeri admin, 1 kullanıcı, 2 ve üzeri özel yetkiler, 255'de banlanmış olarak geçiyor. Benim çözümüm çok basit, forumdaki birçok kişi Sentry kullanıyor permission/auth için management için. Benim permissionlarla bir işim olmadığı için kullanmadım.
Birçok login sayfası olacaksa tek filter tut. Redirection işini istek bilgilerine göre yaparsın.