Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhabaiar,
pozitif teknolojiden sıfır 14" m1 pro aldım şöyle bir şey var bir kaç kişiye sordum normal diyor ilk kez macOS bir cihaz kullandığım için mi bir tuhaf geliyor anlamadım ama yorumlarınızı merak ediyorum.

https://streamable.com/yl5fs1

bazı tuşlar az esnerken bazı tuşlar fazla esniyor gibime geliyor

esner ama basmas, köşeden bastığınızda ise görür direk, hızlı yazım için en uygunu

siradaninsan Bende de 14 M1 Pro var ama benim tuşlar o şekilde değil. Sizin gibi basmaya çalıştığımda esnemiyor, direkt basıyor. Bana sizinki garip geldi.

Düzeltiyorum, ben de Z tuşu diğerlerine göre esnek şıkır şıkır ses çıkarıyor.

17 gün sonra

mgsmus

bazı tuşlar diğerlerine göre esnek evet sesleride farkediyor. normal o zaman diyebilir miyiz hocam?

konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama.

• olarak sizdeki z tuşu sürekli basmanızdan kaynaklı bir esnememi yoksa ilk aldığınız günden beridir mi böyle

Bende Macbook Pro 16" var, hiçbir tuşta böyle bir sorun yok.

sineld izlenimime göre bazı cihazlarda var bazı cihazlarda yok. çünkü bazıları normal derken bazıları normal değil diyor.

Hem normal hem de değil. Apple klavye konusunda sabıkalı bir firma. ABD'de de sık sık ya ürün toplatıyor, ya ürün değiştiriyor ya da iade yapmak zorunda kalıyor. Türkiyede pek böyle şeylere rastlayamıyoruz. Üretim hatası bile olsa normal deyip geçiştirebiliyorlar. Yıllardır çözemedikleri bir sorun. Bu yüzden gönül rahatlığıyla o klavyeleri kullanamıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ama benim cihaza biçtiğim ömür 10 yıl ise videodaki görüntü o kadar ömürlük görünmüyor. Tam ortasına basmak lazım ya da benim gibi ömründen daha az yemek için 2. bir bluetooth klavye ile çalışman bir nebze çözüm olabilir

EgoistDeveloper hocam yazımda vs. problem yok escapede de bir problem var gibi ses farklı keşke 14 gün geçmeden iade etseydim ptye. şimdi apple bağdata götüreceğim cihazı artık ne sonuç alacağız bilmiyorum

klavyenin yazımında problem yok ama içime hiç sinmiyor pişmanım 14 gün içinde iade etseydm keşke.. pozitife mi götürsem cihazı yoksa apple'a mı randevu aldım ama

sineld önümüzdeki salıya aldım hocam götüreceğim. gelişmeleri yazarım konuya

siradaninsan pt ile zaman kaybetme bence. çok yavaşlar ve hemen her şey kullanıcı hatası şeklinde varsaymaya meyillliler. apple tarafında da randevu almak çok zor ama yinede mümkünse direkt apple'a götür.

EgoistDeveloper apple'a randevu aldım hocam. salı günü götüreceğim cihaz elimde mi patlayacak bilmiyorum cihazdan acayip soğudum.